ΑΠΟΕΛ: Και τώρα δουλειά για Λεμεσό

23/04/2012
Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΑΠΟΕΛ. Οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν το απόγευμα στον Αρχάγγελο το απόγευμα και θα πιάσουν δουλειά για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου 28/4 με την ΑΕΛ. Αν το παιχνίδι της Κυριακής ήταν μια φορά κρίσιμο, αυτό που ακολουθεί είναι δυο, μιας και με τυχόν νέας νίκης οι περσινοί πρωταθλητές πιάνουν κορυφή, προσπερνώντας κατά ένα βαθμό την ΑΕΛ και θα βάλουν πλώρη για το πολυπόθητο back to back,  για το οποίο πρέπει να πάμε έξι δεκαετίες πίσω για να βρούμε την τελευταία φορά.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, μετά την νίκη προχθές πλέον είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και θέληση για να το κατακτήσουν και πάλι, όπως δηλώνουν δεξιά και αριστερά οι ίδιοι. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν το πρόβλημα τραυματισμού το οποίο ταλαιπωρεί τον Γκουστάβο Μαντούκα από προχθές θα του στοιχήσει η όχι την συμμετοχή το ερχόμενο Σαββάτο. Σίγουροι απόντες θα είναι οι Ζόρζε(6 κίτρινες), Σολωμού και Ολιβέιρα λόγω τραυματισμού.

Από εκεί και πέρα σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και ο ακριβής αριθμός εισιτηρίων τα οποία θα δοθούν από την ΑΕΛ για αγορά τους από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ. Ως είθισται δικαίωμα αγορά θα έχουν πρώτοι οι κάτοχοι καρτών διαρκείας.

Όταν έχεις γεμάτο ρόστερ

Και τις τρεις αλλαγές που είχε στην διάθεση του εξάσκησε το βράδυ της Κυριακής ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην πολύ σημαντική νίκη επί της ΑΕΛ. Και οι τρεις απεδείχθησαν υπερπολύτιμες για το ΑΠΟΕΛ, αφού είχαν ενεργό ρόλο στο γκολ που έδωσε την νίκη και τις ελπίδες κατάκτησης του πρωταθλήματος.  Τρισκόφσκι ο σκόρερ, Αλεξάνδρου την ασίστ και ο Σολάρι την πάσα για να σεντράρει ο Αλεξάνδρου.

Το ΑΠΟΕΛ απέδειξε με την ψεσινή του νίκη ότι είναι εδώ. Την ώρα που οι ελπίδες για τίτλο χανόντουσαν, οι “παγκίτες”  μίλησαν. Σημαντικό στοιχείο για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό να μπορεί να παίρνει νίκες από τον πάγκο του, που όπως αποδείχθηκε χθες στους περσινούς πρωταθλητές είναι πλούσιος και με το παραπάνω. Το ψεσινό παιχνίδι ήταν το 49 φετινό για τους “γαλαζοκίτρινους” που δείχνουν να έχουν και την ποιότητα, αλλά και τις αντοχές για να το παλέψουν μέχρι τέλους. Το αν θα τα καταφέρουν τελικά θα το δείξουν οι εναπομείναντες αγωνιστικές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"