Ομόνοια: Το αγωνιστικό περνά σε δεύτερη μοίρα

Το αγωνιστικό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα για τους οπαδούς της Ομόνοιας, μετά τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες και αφορούν διάφορες κόντρες που υπάρχουν στις τάξεις των πρασίνων.

Αρχικά η θύρα 9 με ανακοινώσεις της τα έβαλε κατά του Χριστακη Γεωργίου και της διοίκησης Μιλτιάδη Νεοφύτου, ζητώντας μάλιστα την απομάκρυνση τόσο του τιμ Μάνατζερ όσο και της διοίκησης.

Οι οργανωμένοι τους μέσα από τις ανακοινώσεις φέρνουν στο φως της δημοσιότητας κάποια προβλήματα που υπήρχαν στην ομάδα, τεκμηριώνοντας γιατί τόσο ο Χριστακης Γεωργίου όσο και η διοίκηση Νεοφύτου θα πρέπει να φύγουν από την Ομόνοια.

Μετά φήμες από το Ισραήλ έκαναν λόγο για επαφές ανθρώπου ή ανθρώπων της Ομόνοιας με γνωστό Ισραηλινό προπονητή, πράγμα που εμμέσως επιβεβαίωσε η ανακοίνωση της θύρας 9, ότι δηλαδή κάποιος προσπαθεί να τελειώσει τον Λαρκου α πό τον πάγκο της Ομόνοιας προωθώντας τον Ισραηλινό τεχνικό.

Χθες έγινε συνάντηση στο Ηλίας Πουλλος μεταξύ των Μιλτιάδη Νεοφύτου και Νεόφυτο Λαρκου και πληροφορίες κάνουν λόγο για συζήτηση εφ όλης της ύλης μεταξύ των δυο αντρών για τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις το μέλλον της συνεργασίας Χριστακη Γεωργίου και Νεόφυτου Λαρκου είναι αβέβαιο και λύση καλείται να δώσει ο Μιλτιάδης Νεοφύτου. Ουσιαστικά με την τροπή που πήραν τα πράγματα κάποιος από τους δυο θα αποτελέσει παρελθόν χωρίς τίποτα να θεωρείται βέβαιο.

Σ όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η νέα ήττα της Ομό νοιας από την Ανόρθωση και την κάκιστη απόδοση των ποδοσφαιριστών κάτι που μπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα και φέρνει τον προβληματισμό για την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών.

Η έκρηξη του Νεόφυτου Λαρκου στην διάσκεψη τύπου ήταν ενδεικτική, ο οποίος τόνισε ότι τα λάθη επαναλαμβάνονται παρά τις υποδείξεις που κάνει στους ποδοσφαιριστές.

Όποια και να είναι η λύση σ αυτά τα προβλήματα θα πρέπει να είναι άμεση, αφού ακολουθούν πολύ σημαντικά παιχνίδια ενώ η Ομόνοια είναι με το ένα πόδι στον τελικό κυπέλλου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"