Νέα συνάντηση σήμερα Χριστόφια-Ερογλου

Μπορεί να είναι η τελευταία, δηλώνει ο Ερογλου

Σήμερα πραγματοποιείται νέα συνάντηση του Προέδρου Χριστόφια με τον Ντερβίς Ερογλου στο πλαίσιο των απευθείας συνομιλιών για επίλυση του Κυπριακού,  η οποία, όπως  δήλωσε ο κατοχικός ηγέτη, μπορεί να είναι η τελευταία.

Μιλώντας μετά από συνάντηση που είχε με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ για το Κυπριακό Αλεξάντερ Ντάουνερ και απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Ερογλου είπε ότι ο Αυστραλός διπλωμάτης είχε επαφές και με τις δύο πλευρές και τώρα μέχρι το τέλος Μαρτίου αναμένεται να καταθέσει τις απόψεις του στον ΓΓ, ενώ στη συνέχεια μπορεί να υπάρξει συνάντηση στη Νέα Υόρκη.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ερογλου ανέφερε πως η τ/κ πλευρά θα αναμένει να ακούσει την απόφαση του κ. Μπαν και συνεπώς υπό το φως αυτών των δεδομένων, η όποια νέα συνάντηση δεν θα είχε νόημα. ''Θα περιμένουμε να δούμε την έκθεση Ντάουνερ και τη συμπεριφορά Μπαν και μετά από αυτό θα αξιολογήσουμε τις κινήσεις και τα βήματα μας στο μέλλον'', είπε ο κατοχικός ηγέτης.

Ο σύμβουλος του Τ/κ ηγέτη, Κουντρέτ Οζερσάι, δήλωσε ότι ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ στο Κυπριακό Αλεξάντερ Ντάουνερ, αφού ετοιμάσει την έκθεση του για το Κυπριακό, θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ στις 19 Απριλίου.

«Πρέπει να αναμένουμε τα επόμενα βήματα. Έτσι μέχρι την επίδοση της έκθεσης και της συνάντησης της 19ης Απριλίου, θεωρώ ότι δεν θα υπάρξει άλλη συνάντηση των δύο ηγετών», είπε σε δηλώσεις του στα κατεχόμενα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"