Αναστασιάδης: Ο Πρόεδρος επέλεξε να παρελθοντολογήσει και να παραπλανήσει

 
«Δεν θα ακολουθήσουμε τον κ. Χριστόφια στην οδό της άγονης αντιπαράθεσης, της πόλωσης και του διχασμού».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας «επέλεξε και πάλι να παρελθοντολογήσει, να παραπλανήσει και να αποδώσει ευθύνες σε όλους τους άλλους», αναφέρει σε γραπτή δήλωση του ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκος Αναστασιάδης, σχολιάζοντας τη δημοσιογραφική διάσκεψη που έδωσε ο Πρόεδρος Χριστόφιας.

Αναφέροντας ότι ''ο κ. Χριστόφιας ανέλαβε πριν από τέσσερα χρόνια την ευθύνη της διακυβέρνησης παρουσιαζόμενος ως ο Πρόεδρος της λύσης'', ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ προσθέτει ότι ''σήμερα, οι πολίτες περίμεναν από τον Πρόεδρο να προβεί σε ένα ειλικρινή και υπεύθυνο απολογισμό, να επιχειρήσει την αυτοκριτική και να παρουσιάσει ένα σχέδιο για την αντιμετώπιση των κρίσιμων εξελίξεων που έχουμε μπροστά μας''.

Δεν είναι πρόθεση μας, προσθέτει ο κ. Αναστασιάδης, ''να ακολουθήσουμε τον κ. Χριστόφια στην οδό της άγονης αντιπαράθεσης, της πόλωσης και του διχασμού''.

''Εχουμε πλήρη επίγνωση ότι βρισκόμαστε ενώπιον πραγματικά κρίσιμων περιστάσεων και εμμένουμε στην ανάγκη για συλλογικότητα και εθνική συνεννόηση'', καταλήγει στην γραπτή δήλωση του ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"