Παραιτείται ο Καζαμίας;


Εντός των ημερών οι υπουργός Οικονομικών, Κίκλης Καζαμίας, θα παραιτηθεί λόγω προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προχωρήσει σε μερικό ανασχηματισμό. Οι πληροφορίες εντάσσονται στο κύριο θέμα του Φιλελεύθερου της Πέμπτης, 15 Μαρτίου.

Πάντως ο ίδιος ο Κίκης Καζαμίας μιλώντας σε ραδιοφωνικές εκπομπές το πρωί της Πέμπτης, διέψευσε και δεν διέψευσε τα περί παραίτησής του, παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Την ίδια ώρα το δημοσίευμα του «Φ» κάνει λόγο για τελεσίδικες αποφάσεις και για ανάγκη Προεδρικού και ΑΚΕΛ να δράσουν γρήγορα προς πλήρωση του κενού που αφήνει ο κ. Καζαμίας, του οποίου η δημόσια εικόνα έχει κερδίσει πόντους λόγω των κινήσεών του ως ΥΠΟΙΚ.
Πάντως και στο πρόσφατο παρελθόν κυκλοφόρησαν πληροφορίες για αποχώρηση του Κίκη Καζαμία από το κυβερνητικό σχήμα, δίχως να επιβεβαιώνονται με οποιονδήποτε τρόπο. Την ίδια ώρα εάν δεν τίθεται θέμα υγείας για τον υπουργό Οικονομικών, τότε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για τον κρατήσει στην κυβέρνηση, αφού αποτελεί ένα από τα πλέον δυνατά εάν όχι το ισχυρότερο χαρτί του.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως συζητούνται ονόματα όπως του Βάσου Σιαρλή και του Φειδία Πηλείδη ως αντικαταστάτες. Παράλληλα, αναφορά γίνεται και για άλλα υπουργεία: Συλικιώτης για Εμπορίου, Μαύρου για Εσωτερικών, για την Κεντρική Τράπεζα Πανίκος Δημητριάδης, Χρυστάλλα Γιωρκάτζη.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"