Διεθνούς φήμης προσωπικότητες παρελαύνουν στο Women’s Congress


Τι κοινό μπορεί να έχει ένας τυφλός, κάτοχος παγκοσμίου ρεκόρ σε extreme sports, μια επιχειρηματίας, υποψήφια για το βραβείο «Γυναίκα της Ευρώπης 2007-2010», μια βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, μια ζωγράφος και χορεύτρια (χωρίς χέρια), μια πασίγνωστη ψυχολόγος και παρουσιάστρια στο CNN, Sky News, Channel 5 και μια διεθνούς φήμης σοπράνο; O Milton Miles Barber, η Τασούλα Χατζητοφή, η Ολυμπία Δουκάκη, η Simona Atzori, η Dr Linda Papadopoulos και η Κατερίνα Μηνά ενώνουν τις δικές τους προσωπικές ιστορίες στο Women’s Congress αναδεικνύοντας πώς η δύναμη της θέλησης, ο δρόμος προς την κορυφή και τα όρια μπορούν να ξεπεραστούν και ο καθένας μπορεί να φτάσει τους στόχους του.

Το Women’s Congress διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Κύπρο στις 13 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Hilton Park (Λευκωσία) με απώτερο σκοπό να αναδείξει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, τη συμβολή της γυναίκας στην εξουσία, την κοινωνία και τις επιχειρήσεις και πώς μπορεί να εξελιχθεί η θέση της σε κάθε τομέα. Επίσης, προσπαθεί να ενθαρρύνει τις γυναίκες και εν τέλει να τις βοηθήσει να κατανοήσουν τη δυναμική τους αλλά και το ότι δεν υπάρχουν όρια στις δυνατότητες τους παρά τον πολυδιάστατο ρόλο τους ως επαγγελματίες, σύζυγοι και μητέρες κλπ. Μέσα από παρουσιάσεις, ομιλίες και συζητήσεις οι συμμετέχοντες θα εμπνευστούν, θα ενημερωθούν, θα πάρουν γνώσεις και θα ανακαλύψουν τα κατάλληλα εργαλεία που θα τους είναι χρήσιμα και άμεσα εφαρμόσιμα στην καθημερινή τους ζωή.
Πέραν από τους έξι κεντρικούς ομιλητές, είκοσι κορυφαίες προσωπικότητες από την Κύπρο από διάφορους τομείς θα συζητήσουν θέματα όπως η γυναίκα στο χώρο εργασίας και τις προσκλήσεις που αντιμετωπίζει (π.χ. χάσμα αμοιβής των δυο φύλων, διακρίσεις στο χώρο εργασίας), η γυναίκα ηγέτιδα στον επιχειρηματικό κόσμο (π.χ. τα χαρακτηριστικά της γυναίκας ηγέτιδος, η φόρμουλα της επιτυχίας) αλλά και τα μυστικά μιας πετυχημένης επαγγελματίας!
Είναι αφιερωμένο (απευθύνεται) σε στελέχη επιχειρήσεων, μάνατζερς, επιχειρηματίες, επιστήμονες, πολιτικούς, καλλιτέχνες και ειδικά στις γυναίκες  που κατέχουν ή διεκδικούν μια θέση στη δημόσια και κοινωνική ζωή της Κύπρου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"