The Sun of Sunday αντικαθιστά την News of the World


Στις 26 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί ο Ρούπερτ Μέρντοκ, την εφημερίδα που θα αντικαταστήσει την News of the World και θα φέρει την ονομασία The Sun of Sunday.
 Πρόκειται ουσιαστικά για την κυριακάτικη έκδοση της Sun.

Σε εσωτερικό σημείωμά του προς το προσωπικό της News International, ο διευθύνων σύμβουλός της Τομ Μόκριτζ επιβεβαίωσε νωρίτερα ότι η πρώτη έκδοση της κυριακάτικης Σαν θα κυκλοφορήσει την προσεχή εβδομάδα και η σχετική αναγγελία θα γίνει στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας τη Δευτέρα.
«Η News Corporation έκανε σαφή την αποφασιστικότητά της να ξεδιαλύνει τι πήγε λάθος στο παρελθόν. Αλλάζουμε θεμελιακά το πώς λειτουργούμε ως επιχείρηση» ανέφερε το σημείωμα του Τομ Μόκριτζ.
«Η δέσμευση της News Corporation να επενδύσει σε μια νέα έκδοση είναι το ισχυρότερο δυνατό μήνυμα υποστήριξης που θα μπορούσαμε να ευχηθούμε» συνέχισε.
Ο Τ.Μόκριτζ ανέφερε στο σημείωμα ότι ο Ρούπερτ Μέρντοκ, που μετέβη στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα για να καθησυχάσει το προσωπικό της Sun μετά τη σύλληψη των δημοσιογράφων της, θα επιβλέψει προσωπικά την έκδοση του νέου φύλλου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"