Green Dot: Σχέδιο Αντικατάστασης Θέσεων Εργασίας

Στα πλαίσια της προσπάθειας για βελτίωση της παραγωγικότητας της, η Green Dot Κύπρου υπέβαλε τον Νοέμβριο του 2011 πρόταση για συμμετοχή στο «Σχέδιο Επιχορήγησης Επιχειρήσεων για Αντικατάσταση Θέσεων Εργασίας Χαμηλής Παραγωγικότητας με Θέσεις Εργασίας Υψηλής Παραγωγικότητας» η οποία εγκρίθηκε με επιτυχία περίπου τα τέλη του 2011.

Το εν λόγω σχέδιο, περιλαμβάνεται στο Σχέδιο Δράσης 2007-2009 του Εθνικού Προγράμματος Παραγωγικότητας 2007 -2013  και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, το Ταμείο Συνοχής και τον Κρατικό Προϋπολογισμό στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Απασχόληση, Ανθρώπινο Κεφάλαιο και Κοινωνική Συνοχή».
Αρχές Ιανουαρίου υπογράφηκε η Σύμβαση με το Κέντρο Παραγωγικότητας, το οποίο είναι ο τοπικός διαχειριστής του πιο πάνω προγράμματος.
Οι βασικοί μας στόχοι μέσα από το Σχέδιο αυτό είναι η ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου συστήματος Customer Relationship Management το οποίο θα επικεντρωθεί στην επικοινωνία με τα μέλη και τους μετόχους μας, καθώς και η ανάπτυξη ενός ηλεκτρονικού συστήματος ανταλλαγής πληροφοριών, με τους εργολάβους μας για όλο το εύρος των δραστηριοτήτων.
Μέρος του έργου είναι και η ανασκόπηση και βελτίωση των διαδικασιών μας συμπεριλαμβανομένης της αναδιοργάνωσης των διαδικασιών του τηλεφωνικού μας κέντρου σύμφωνα  με το πρότυπο CYS EN 15838:20009.
 Η υλοποίηση του Σχεδίου αυτού αποτελεί για την Green Dot Κύπρου ένα πολύ σημαντικό βήμα καθώς δίνει την δυνατότητα βελτίωσης της παραγωγικότητας του Οργανισμού μας προσφέροντας παράλληλα βελτίωση της επικοινωνία με τους συνεργάτες μας. Είμαστε σίγουροι πως το πρόγραμμα αυτό θα αξιοποιηθεί από την εταιρεία μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος όχι μόνο της Green Dot Κύπρου αλλά και του μεγάλου δικτύου των συνεργατών της.
Περισσότερες πληροφορίες για το έργο περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα της Green Dot Κύπρου στο www.greendot.com.cy

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"