Ο Αντώνης Σαμαράς από χθες στην Κύπρο


Με πρόσκληση του Νίκου Αναστασιάδη
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, έφθασε χθες το απόγευμα στην Κύπρο για τριήμερη επίσκεψη, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Νίκου Αναστασιάδη.

Σήμερα  το πρωί ο κ. Σαμαράς θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια ενώ αργότερα θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Νίκο Αναστασιάδη. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Το απόγευμα ο κ. Σαμαράς θα έχει συνάντηση με την Υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Πραξούλα Αντωνιάδου. Αργότερα θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο.
Στη συνέχεια, θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου και αργότερα με το Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Αντρο Κυπριανού.

Το βράδυ ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ θα παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμή του.

Την Τρίτη το πρωί ο κ. Σαμαράς θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Μάριο Καρογιάν.

Επίσης θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρη Συλλούρη και τη Γενική Γραμματέα του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Ιωάννα Παναγιώτου.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ στη Μαλούντα όπου θα καταθέσει στεφάνι. Το απόγευμα της Τρίτης θα αναχωρήσει από την Κύπρο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"