Παγκύπριος συναγερμός για βοήθεια προς τον Ελληνικό λαό


Παλλαϊκή μορφή προσλαμβάνουν οι εκδηλώσεις στην Κύπρο για βοήθεια προς τον δυσπραγούντα Ελληνικό λαό. Χθες διεξήχθη συγκέντρωση τροφίμων και χρημάτων στους Δήμους της επαρχίας Αμμοχώστου με επίκεντρο το Παραλίμνι.

Τη στήριξη της ΣΕΚ στους δυσπραγούντες εργαζομένους της Ελλάδας και ευρύτερα του δεινοπαθούντος Ελληνικού λαού που περνά δύσκολες ώρες εξαιτίας της αδυσώπητης οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα εξέφρασε ο Γενικός Γραμματέας της ΣΕΚ Νίκος Μωυσέως ανακοινώνοντας την έναρξη εράνου που θα πραγματοποιηθεί μέχρι και τα τέλη Μαρτίου.

Στο πλαίσιο αυτό, είπε συνεχίζοντας, η ΣΕΚ διεξάγει έρανο στους χώρους δουλειάς και κάλεσε «όλους, επιχειρηματίες και εργαζόμενους, να συνδράμουν γενναιόδωρα».

Το ποσό που θα συλλεγεί θα αποσταλεί σε άπορους συνανθρώπους μας για αγορά τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης κατόπιν συνεννόησης με τη Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας, σύμφωνα με τον κ. Μωυσέως.
Εκστρατεία συλλογής τροφίμων στο Δήμο Εγκωμης

Μεγάλη εκστρατεία διεξάγεται στον Δήμο Εγκωμης για συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο πλαίσιο προσφοράς αγάπης προς τον δοκιμαζόμενο λαό της Ελλάδας.

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Εγκωμης αναφέρει πως τα τρόφιμα θα παραδίδονται στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Μακεδονίτισσας και θα αποσταλούν με εμπορευματοκιβώτιο στον Πειραιά.

Οπως προστίθεται στην ανακοίνωση τα είδη που μπορούν οι δημότες της Εγκωμης να προσφέρουν είναι φακές, φασόλια, ρεβίθια, μακαρόνια, συμπυκνωμένο γάλα, ζάχαρη, αλεύρι, παστές ντομάτες, λάδι, κονσέρβες, τόνους και είδη καθαρισμού.

Και ο  Δήμος Γεροσκήπου

Ο Δήμος Γεροσκήπου και η ΣΠΕ Γεροσκήπου και Ανατολικής Πάφου οργανώνουν έρανο με σκοπό τη στήριξη του δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού.

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Γεροσκήπου και η ΣΠΕ Γεροσκήπου και Ανατολικής Πάφου καλούν τους δημότες όπως, στο μέτρο του δυνατού και στο βαθμό που κάθε οικογένεια μπορεί να συνεισφέρει, στηρίξουν την πρωτοβουλία αυτή έτσι ώστε να βοηθηθεί η Ελλάδα που βρίσκεται σε περίοδο μεγάλης δυσπραγίας.

«Για το σκοπό αυτό έχει ανοιχθεί τραπεζικός λογαριασμός με αριθμό 2008678-5 στη ΣΠΕ Γεροσκήπου και Ανατολικής Πάφου, στον οποίο οι δημότες μπορούν να καταθέτουν τις εισφορές τους, από την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 2 Μαρτίου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Για τον σκοπό αυτό, καλούμε τους δημότες Γεροσκήπου όπως προσφέρουν είδη τροφίμων, τα οποία μπορούν να παραδίδουν από την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου μέχρι και την Πέμπτη 1η Μαρτίου, από τις 8.30π.μ. μέχρι τις 12.30μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής. Ενδεικτικά, τα τρόφιμα που μπορούν να σταλούν είναι μακαρόνια, όσπρια, ρύζι, παιδικές τροφές, ζάχαρη, μπισκότα, λάδι, αλεύρι, παξιμάδια, τόνοι, γάλα κονσέρβας, δημητριακά και γενικά προϊόντα μακράς διάρκειας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η βοήθεια, που θα συγκεντρωθεί, θα παραδοθεί στον Δήμο Αγίας Παρασκευής Αττικής με τον οποίο ο Δήμος Γεροσκήπου είναι αδελφοποιημένος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"