Θέματα Προεδρίας ΕΕ συζήτησαν Χριστόφιας- Γιωρκάτζης

Το ρόλο της πρωτεύουσας στην προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία το δεύτερο εξάμηνο του 2012 συζήτησαν, ανάμεσα σε άλλα θέματα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση μετά την ανάληψη των καθηκόντων του τελευταίου.

Μετά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Λευκωσίας είπε ότι με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «επικεντρωθήκαμε σε θέματα που αφορούν το ρόλο της Λευκωσίας στην Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ αλλά και σε σημαντικά θέματα που αφορούν την πόλη». 

Ο κ. Γιωρκάτζης είπε ότι με τον Πρόεδρο Χριστόφια έδωσαν έμφαση «στην προσπάθεια να καταστήσουμε τη Λευκωσία περήφανη πρωτεύουσα στην πράξη και για να καταστεί αυτό δυνατό είναι απαραίτητη η συνεργασία όλων, του Δήμου, της Κυβέρνησης, της Βουλής, των δημοτών».

«Σε αυτή τη συνεργασία προσβλέπω και χαίρομαι γιατί αρχίζει να αναπτύσσεται», είπε ο Δήμαρχος Λευκωσίας, ο οποίος χαρακτήρισε «χρήσιμη και εποικοδομητική» την πρώτη του συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά την ανάληψη της δημαρχίας της Λευκωσίας από μέρους του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"