Θεματικό πάρκο: Τελεσίγραφο από Ρώσους


Κουράστηκαν οι Ρώσοι επενδυτές από την καθυστέρηση που παρατηρείται στην προώθηση των σχεδίων τους για δημιουργία μεγάλου θεματικού πάρκου και ξενοδοχειακής μονάδας στην περιοχή Ορόκλινης και θέτουν τα δικά τους χρονοδιαγράμματα.

Αν και φάνηκε πως όλα όδευαν προς τη σωστή κατεύθυνση μετά τη συνάντηση προ λίγων μηνών στο υπουργείο Εσωτερικών κατά την οποία έγινε αποδεκτή, εκ πρώτης όψεως, η ανταλλαγή χαλίτικης γης, φαίνεται πως η κωλυσιεργία μεμονωμένων ιδιοκτητών γης στην περιοχή που θα γίνει το έργο, έχει «κρυώσει» τους Ρώσους.
Μάλιστα, τραβώντας  ακόμα περισσότερο το σκοινί, διεμήνυσαν πως αν μέχρι τις 31 Μαρτίου δεν ξεκαθαρίσει η όλη η υπόθεση, θα αποσύρουν το ενδιαφέρον.
Η ημερομηνία δεν είναι τυχαία, αφού εκείνη τη μέρα, θα πρέπει να ανανεωθεί η το μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψαν οι δύο πλευρές εδώ και ένα χρόνο περίπου. Είχε προκύψει και κάποια καθυστέρηση από τις δημοτικές εκλογές και από την εκλογή νέου κοινοτάρχη και κοινοτικού συμβουλίου Ορόκλινης και η καθυστέρηση ήταν ακόμα μεγαλύτερη.
Όπως έγραψε ξανά το InBusinessNews, οι ιδιοκτήτες έχουν αρκετές επιλογές μπροστά τους, είτε να ανταλλάξουν τη γη τους, είτε να πάρουν κάποια χρήματα, είτε να συμμετάσχουν στην κοινοπραξία.
Ωστόσο, αρκετοί μικροϊδιοκτήτες φαίνεται πως δεν αποφάσισαν ακόμα τι θα κάνουν με τις περιουσίες τους κάτι που έχει αρχίσει να εκνευρίζει τους Ρώσους οι οποίοι ήδη ξόδεψαν αρκετά χρήματα.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Εκτίμηση Ακινήτων : Διαφορά ανάμεσα σε Οικόπεδο και Χωράφι

Θέρμανση και οικονομία: Τι συμφέρει για ζεστό σπίτι!