Δεν θα κλείσουν βεβαιώνουν οι Κυπριακές Αερογραμμές

Εργάζονται για» ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους και επαναφορά στην κερδοφορία» 
Οι Κυπριακές Αερογραμμές σε ανακοίνωσή τους, καλούν το επιβατικό κοινό να αγνοήσει εντελώς τη διασπορά «ανεύθυνων πληροφοριών και φημών ότι δήθεν επίκειται σύντομα κλείσιμο του εθνικού αερομεταφορέα της Κύπρου». 

«Η Εταιρεία, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, συνεπεία της κρίσης που επηρεάζει τον κλάδο των αερομεταφορών σε παγκόσμιο επίπεδο, διαβεβαιώνει κάθε ταξιδιώτη ότι θα συνεχίσει να προσφέρει για πολλά ακόμη χρόνια τις υπηρεσίες της και θα παραμείνει ο κύριος πρωταγωνιστής και στυλοβάτης της αεροπορικής κίνησης προς και από τη χώρα μας», αναφέρεται. 

Προστίθεται ότι η πιο πάνω διευκρίνιση κρίνεται αναγκαία μετά από  δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που φέρουν τις Κυπριακές Αερογραμμές να ακολουθούν την τύχη άλλων αεροπορικών εταιρειών που χρεοκόπησαν και πως είναι θέμα χρόνου ο διορισμός «εκκαθαριστή» στην Εταιρεία. 

«Τέτοιες κινδυνολογίες είναι ανυπόστατες, στερούνται σοβαρότητας και ενδεχομένως εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες. Παράλληλα προκαλούν σύγχυση και αμφιβολία στο επιβατικό κοινό που προτίθεται να ταξιδέψει με την Εταιρεία, επηρεάζοντας αρνητικά και το ηθικό του ίδιου του προσωπικού της», αναφέρεται. 

Διαβεβαιώνεται επίσης ότι οι Κυπριακές Αερογραμμές σε συνεννόηση και συνεργασία με τον κύριο μέτοχο τους που είναι το κράτος, και με τους εκπροσώπους των ιδιωτών μετόχων τους, πράττουν ότι είναι δυνατό για να διασφαλίσουν όχι μόνο την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα, αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη της Εταιρείας, με στόχο την επαναφορά στην κερδοφορία.
«Η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους είναι βασικός στόχος και προς αυτή την κατεύθυνση στρέφονται οι στρατηγικοί σχεδιασμοί, στους οποίους υπάγεται και η προσέλκυση ενός αξιόπιστου στρατηγικού επενδυτή». 


Τέλος αναφέρεται ότι με 65 χρόνια ιστορίας οι Κυπριακές Αερογραμμές αποτελούν υποδομή νευραλγικής σημασίας για την ανάπτυξη του τουρισμού και της οικονομίας της Κύπρου και σε καμιά περίπτωση «δεν θα αφήσουμε αυτό το πολύτιμο κεφάλαιο του τόπου μας να χαθεί»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"