BAT Kύπρου: Φλερτ από μεγάλους παίκτες


Η British American Tobacco (ΒΑΤ) που δραστηριοποιείται με αντιπροσωπεία των κεντρικών της γραφείων στην Κύπρο και όχι μέσω συνεργασίας με άλλη εταιρεία, βρίσκεται σε συζητήσεις για να παραχωρήσει είτε τη διανομή των προϊόντων της στην Κύπρο είτε ακόμη και να παραχωρήσει την αντιπροσωπεία της χώρας σε κάποια εταιρεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του INBNews οι εταιρείες που ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο της Κύπρου και ενδιαφέρονται για να εξασφαλίσουν την αντιπροσωπεία ή έστω συνεργασία διανομής με την ΒΑΤ είναι οι: Photos Photiades Distributors, Othon Galanos group και P.C. Splash Water Ltd.
Το INBNews είναι σε θέση να γνωρίζει ότι οι επαφές με τους ενδιαφερόμενους είναι σε προχωρημένο στάδιο και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Πάντως, μεταξύ κάποιων από τις άνωθεν εταιρείες ο διάλογος φαίνεται να είναι πιο προχωρημένος με την πιθανότητα συνεργασίας να είναι μεγάλη.
Όταν ολοκληρωθεί το deal το βασικό ερώτημα που θα απαντηθεί είναι κατά πόσο η ΒΑΤ θα δώσει ολόκληρη την αντιπροσωπεία στον επίδοξο συνεργάτη της, ή εάν θα παραχωρήσει μόνον τη διανομή. Και τα δύο σενάρια αυτή τη στιγμή είναι πιθανά. Σημειώνεται παράλληλα πως η ΒΑΤ κατέχει σήμερα στην Κύπρο ποσοστό που ξεπερνά το 50% στην αγορά καπνικών τσιγάρων. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"