Century Travel: Οι κρουαζιέρες από Κύπρο 24/01/2012


Με πακέτα 5αστερων κρουαζιερών, επτά και δέκα νυκτών στα Νορβηγικά Φιόρδ και τη Μεσόγειο από την Κύπρο κάνει έναρξη για το 2012 η Century Travel.
Οι τιμές για τα πλοία της ηγετικής εταιρείας πολυτελών κρουαζιέρων Holland America είναι από €1299 το άτομο.

Για τα Νορβηγικά Φιόρδ η αποκλειστική αναχώρηση για τους πελάτες της Century Travel είναι στις 10 Αυγούστου και περιλαμβάνει ένα πεντάστερο ταξίδι επτά νυκτών πάνω στο πλοίο ms Eurodam που κάνει σταθμούς στο Άμστερνταμ (Ολλανδία), το Άλεσουντ (Νορβηγία), περιπλέει το Geirangerfjord, το Geiranger (Νορβηγία), και το Μπέργκεν (Νορβηγία), το Hardangerfjord, και το Eidfjord (Νορβηγία).
Η αποκλειστική αναχώρηση για την κρουαζιέρα της Μεσογείου είναι στις 16 Αυγούστου που περιλαμβάνει ένα πεντάστερο ταξίδι δέκα νυκτών πάνω στο πλοίο ms Noordam με διαμονή δύο νυκτών σε 4στερο ξενοδοχείο στη Ρώμη (Ιταλία) και κρουαζιέρα στο Λιβόρνο (Φλωρεντία/Πίζα), το Μόντε Κάρλο (Μονακό), τη Βαρκελώνη (Ισπανία) με διανυκτέρευση στο λιμάνι, την Πάλμα (Μαγιόρκα), το Λα Γουλέτ (Τυνησία), το Τράπανι (Σικελία) και τη Νάπολη (Ιταλία) με €1799 το άτομο.
«Όσοι ταξιδευτές προγραμματίζονται έγκαιρα, απολαμβάνουν πραγματικά τις καλύτερες τιμές για τις πιο ποιοτικές εμπειρίες διακοπών στον κόσμο», δήλωσε ο Daniel Essex, Διευθύνων Σύμβουλος της Century Travel. «Τα ναύλα των προσφορών “Κάντε Κράτηση Τώρα” προσφέρουν τις πιο ελκυστικές τιμές για τις κρουαζιέρες του 2012 και αυτοί που δεν έχουν βιώσει ακόμα την εμπειρία μιας πολυτελούς κρουαζιέρας, θα ήταν καλό να εκμεταλλευτούν αυτές τις μοναδικές προσφορές και να απολαύσουν τα οφέλη τους».
Τα ναύλα των προσφορών «Κάντε Κράτηση Τώρα» της Century Travel είναι ανοικτά προς κράτηση σε όλους τους πελάτες πριν τις 15 Φεβρουαρίου 2012 και περιλαμβάνουν μεταφορές, πτήσεις, κρουαζιέρες, ξενοδοχεία και όλους τους φόρους.
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Century Travel, καλέστε το 70 000 970 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.centurycyprus.com  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"