Παραλύουν πάλι σήμερα τα αεροδρόμια

Για ομηρία του λαού κατηγορεί τους Ελεγκτές ο Φλουρέντζος

Σε αδιέξοδο κατέληξαν χθες οι προσπάθειες για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να παραμένει σε ισχύ η απόφαση τους για απεργία σήμερα από τη μία μέχρι τις πέντε το απόγευμα.

Οι Ελεγκτές επέμειναν και χθες ότι είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν μόνο την ουσία των αιτημάτων τους και όχι διαδικασία επίλυσης της διαφοράς, όπως ζητά το Υπουργείο Συγκοινωνιών.

Ο διάλογος κατέληξε σε αδιέξοδο και ως αποτέλεσμα οι διαφορές των Ελεγκτών με το Υπουργείο συγκοινωνιών παραμένουν αγεφύρωτες.

Είμαστε αναγκασμένοι πλέον να ζητήσουμε διαιτησία από το Υπουργείο Εργασίας, το οποίο θα καθορίσει το ελάχιστο προσωπικό ασφαλείας που θα πρέπει να έχουν οι ζωτικές υπηρεσίες, δήλωσε ο Υπουργός Συγκοινωνιών Ευθύμιος Φλουρέντζος, μετά την άρνηση των Ελεγκτών να συναντηθούν μαζί του.
Η συνάντηση ήταν απλά μια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων στην κοινή γνώμη, απαντούν οι Ελεγκτές που υποστηρίζουν ότι το κάλεσμα ήταν καθαρά για συζήτηση διαδικαστικών θεμάτων και όχι της ουσίας.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Συγκοινωνιών, Ευθύμιος Φλουρέντζου απηύθυνε έκκληση προς τους Ελεγκτές να άρουν τη σημερινή τετράωρη στάση εργασίας τους.

Ο υπουργός μίλησε  για ομηρία του κυπριακού λαού από τους Ελεγκτές και παραδέχθηκε ότι τα χέρια του ιδίου είναι δεμένα.
Από την απεργία αναμένεται να δημιουργηθεί πάλι απίστευτο χάος, καθυστερήσεις περισσότερων από δέκα πτήσεων, ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών και τεράστιο κόστος στην οικονομία του τόπου, εν καιρώ οικονομικής κρίσης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"