Νεογέννητο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό κάτω από ελιά στην Αραδίππου

Εγκαταλείφθηκε γυμνό μέσα στη βροχή και την παγωνιά
Κοριτσάκι ηλικίας μόλις λίγων ωρών, βάρους τριών περίπου κιλών και αρτιμελές βρέθηκε χθες  το πρωί νεκρό κάτω από δέντρο σε περιοχή που βρίσκεται στην είσοδο της Αραδίππου και η Αστυνομία άρχισε έρευνες σε Νοσοκομεία, κλινικές και φαρμακεία προκειμένου να εντοπιστεί η μητέρα του βρέφους. 

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «γύρω στις 10.20 το πρωί μετά από πληροφορία που λήφθηκε από πολίτη, ο οποίος διαμένει σε πάροδο της Οδού Μόδεστου Παντελή στην Αραδίππου, εντοπίστηκε νεκρό κάτω από ελιά νεογέννητο κοριτσάκι λευκού χρώματος".

Στη σκηνή κλήθηκε παιδίατρος, ο οποίος ύστερα από εξετάσεις που διενήργησε διαπιστώθηκε ότι εκ πρώτης όψεως το νεογέννητο είχε γεννηθεί ζωντανό, είναι βάρους περίπου τριών κιλών και είχε τοποθετηθεί κάτω από το δέντρο τις τελευταίες ώρες, πρόσθεσε.

Σήμερα θα διενεργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας η νενομισμένη νεκροτομή επί του βρέφους προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του. 

Ο κ. Ανδρέου απηύθυνε έκκληση σε «οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για το συγκεκριμένο αδίκημα να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λάρνακας ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό».

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι «θα γίνουν έρευνες σε όλα τα νοσοκομεία, κλινικές, φαρμακεία και οποιοδήποτε άλλο υποστατικό πιθανόν να έχει σχέση με τη διάπραξη του συγκεκριμένου αδικήματος».

Ανέφερε ακόμα ότι «σύμφωνα με τα ευρήματα του παιδιάτρου, φαίνεται ότι το βρέφος είχε γεννηθεί αρτιμελέστατο και καλά στην υγεία του. Θα γίνουν εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσον το βρέφος έχει αποβιώσει στη συγκεκριμένη τοποθεσία ή στο σημείο που έχει γεννηθεί».

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας είπε πως «το βρέφος είχε τοποθετηθεί γυμνό κάτω από το συγκεκριμένο δέντρο. Στη γύρω περιοχή δεν υπάρχουν αρκετά σπίτια αλλά εντοπίστηκε από κάποιο πρόσωπο το οποίο διαμένει στην περιοχή».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"