Αντιστρέφει τα πυρά στο ΑΚΕΛ για μεταλλάξεις ο Αναστασιάδης

«Άλλοι μεταλλάχθηκαν για την καρέκλα» απαντά στον Κυπριανού

Καλό είναι το ΑΚΕΛ να κάνει μια αυτοκριτική για να δει ''πόσο δίκαιη λύση μας έφερε ο κ. Χριστόφιας, πόση δίκαιη κοινωνία, πόσο έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του'', δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης, κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του ΓΓ του ΑΚΕΛ για πολιτική μετάλλαξη και ότι αυτό στηλιτεύει και θα συνεχίσει να στηλιτεύει.

Και ιδιαίτερα, συνέχισε, όλοι αυτοί που καθ' υποβολή - όπως είπε - εκφράζουν ότι θα ήταν ευχής έργον να συνεχίζει ο κ. Χριστόφιας το έργο του, εάν δικαιολογείται ή όχι. Ο ίδιος, πρόσθεσε, δεν θα παρέμβει στις διαδικασίες επιλογής από το ΑΚΕΛ του υποψηφίου που θα προκρίνει. Καλό, είπε, είναι να εγκαταλείψουν ''αυτές τις προπαγανδιστικές προσπάθειες''. 

Θέλω, ανέφερε, να διαβεβαιώσω για ένα. ''Δεν μεταλλάσσομαι και είναι καλά γνωστό για την ευθύτητα και την αποφασιστικότητα με την οποία εκφράζω τις θέσεις μου και τις θέσεις της παράταξης''. Άλλοι, είπε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, έχουν μεταλλαχθεί και έχουν προδώσει πολιτικές που υποστήριζαν. ''Όταν για 4,5 χρόνια υποστήριζαν τις πολιτικές επιλογές του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου για να τον εγκαταλείψουν τους τελευταίους έξι μήνες χάριν της καρέκλας''. Εμείς, είπε, δεν αγωνιζόμαστε για την καρέκλα, αλλά αγωνιζόμαστε και θα συνεχίσουμε για το καλό του τόπου.

Κληθείς το απόγευμα πριν από την έναρξη της συνεδρίας του Ανωτάτου Συμβουλίου του ΔΗΣΥ να σχολιάσει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αλήθεια για συμφωνία επί της αρχής της ε/κ πλευράς στην απόλαυση των τεσσάρων βασικών ελευθεριών από τους Τούρκους υπηκόους κατά την τελευταία συνάντηση Χριστόφια - Ταλάτ στις 29/1/2010, ο κ. Αναστασιάδης είπε ότι ο ίδιος ήταν γνώστης του εγγράφου, το έθεσε στο Εθνικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος Χριστόφιας, δεν αρνήθηκε ότι αποδέχθηκε, λέγοντας ότι θα συμβουλευόταν την ελληνική κυβέρνηση.

Σε ερώτηση τί έγινε μετά και αν ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εάν υπήρξε κάποια συζήτηση επί του θέματος, ο κ. Αναστασιάδης απάντησε αρνητικά. ''Όχι, όπως δεν είχαμε ενημερωθεί εξάλλου και για το γεγονός ότι υπεβλήθη το περίγραμμα λύσης που επιδιώκουμε''. Ήταν ύστερα από πληροφορίες και ερωτήσεις που οι ίδιοι είχαν και έγινε η σχετική ενημέρωση, πρόσθεσε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"