Οι Ελεγκτές πήραν τις κυβερνητικές προτάσεις

Νέα συνάντηση στις 6 φεβρουαρίου 
Συνεχίστηκε χθες ο διάλογος μεταξύ του υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων, Ευθύμιου Φλουρέντζου και της συντεχνίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, σε συνάντηση των δύο πλευρών, όπου κατατέθηκαν οι θέσεις του Υπουργείου αναφορικά με το ελάχιστο όριο εργασίας.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Φλουρέντζου ανέφερε ότι κατέθεσε στους ελεγκτές τις θέσεις του Υπουργείου σε σχέση με την παροχή του ελάχιστου ορίου εργασίας, που θα διασφαλίζει τη λειτουργία των ουσιωδών υπηρεσιών που παρέχονται από το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας.

Ο υπουργός πρόσθεσε ότι οι θέσεις αυτές θα δοθούν και γραπτώς, μέσω σχετικού εγγράφου το οποίο θα επιδοθεί στη συντεχνία των ελεγκτών.

Είπε, εξάλλου, ότι κατά τη συνάντηση η συζήτηση επεκτάθηκε και στα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης του διαλόγου με τους ελεγκτές, όπως η μετάκληση του κ. Τζόε Σουλτάνα του Eurocontrol, στις 6 Φεβρουαρίου, με τον οποίο θα συζητηθούν θέματα καθυστερήσεων και άλλα συναφή ζητήματα, καθώς και θέματα στελέχωσης του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας.

Αναφορικά με το ζήτημα της αποζημίωσης για υπερωριακής απασχόληση, ο κ. Φλουρέντζου είπε ότι οι ελεγκτές έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν αποδέχονται το αποτέλεσμα των διαβουλεύσεων στην Μικτή Επιτροπή Προσωπικού, ενώ πρόσθεσε ότι το ζήτημα έχει συζητηθεί και στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών.

Επ’ αυτού, είπε ότι θα υπάρξουν περαιτέρω διευκρινήσεις και ότι η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σύντομα, ενώ συμπλήρωσε ότι το ζήτημα της αποζημίωσης των υπερωριών θα συζητηθεί στις 6 Φεβρουαρίου, στην παρουσία του κ. Σουλτάνα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"