Επίσκεψη στην Κύπρο του υφυπουργού Ενέργειας της Ελλάδας

Παρέστη στο 1ο Ενεργειακό Συνέδριο Κύπρου και είχε επίσημες επαφές για το ΦΑ.

Την Κύπρο επισκέφθηκε χθες  ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της Ελλάδας, Γιάννης Μανιάτης. Η επίσκεψη του Έλληνα υφυπουργού πραγματοποιήθηκε  ύστερα από πρόσκληση του Ινστιτούτου Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (ΙΕΝΕ).

Ο κ. Μανιάτης μίλησε  στο 1ο Ενεργειακό Συμπόσιο Κύπρου, με θέμα «Οι Ενεργειακοί Πόροι της Κύπρου και τα Νέα Δεδομένα στην Ανατολική Μεσόγειο», που θα πραγματοποιήθηκε χθες  το πρωί στο ξενοδοχείο Χίλτον.

Το απόγευμα ο κ. Μανιάτης συναντήθηκε με την υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Πραξούλα Αντωνιάδου, καθώς και  με τα μέλη της Κυπριακής Συμβουλευτικής Επιτροπής για το Φυσικό Αέριο, Δρα Τούλα Ονούφριου και Δρα Πάνο Παπαναστασίου.
Το βράδυ παρακάθησε σε επίσημο δείπνο στο ξενοδοχείο Χίλτον, με ομιλητή τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου, Ανδρέα Ηλιάδη.

Τον κ. Μανιάτη συνόδευαν ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ, Χάρης Σαχίνης και ο Διευθυντής Δραστηριοτήτων Διεθνών Σχέσεων της ΔΕΠΑ, Κωνσταντίνος Καραγιαννάκος. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"