Συλλούρης: Διαφωνία για αναφορά σε διεθνή διάσκεψη

Τη διαφωνία του με την συμπερίληψη αναφοράς για διεθνή διάσκεψη, στο ανακοινωθέν του Εθνικού Συμβουλίου, έστω και με αρνητικό τρόπο εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρης Συλλούρης, σημειώνοντας ωστόσο ότι το κόμμα του συμφώνησε στο μεγαλύτερο μέρος του ανακοινωθέντος που αποφασίστηκε από το Εθνικό Συμβούλιο.

«Εχει συνταχθεί κοινό ανακοινωθέν, το οποίο έχει αποφασιστεί κατά πλειοψηφία», είπε σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρία του Εθνικού ο κ. Συλλούρης.

Πρόσθεσε ότι «εμείς συμφωνήσαμε στο μεγαλύτερο μέρος του ανακοινωθέντος, διαφωνούμε όμως με οποιαδήποτε αναφορά έστω και με αρνητικό τρόπο - ότι δεν τη δεχόμαστε ή τη δεχόμαστε με προϋποθέσεις - στο θέμα της διεθνούς διάσκεψης».

Εξέφρασε την άποψη ότι «οποιαδήποτε αναφορά γίνεται, έστω και για να αποκλείσουμε τη διεθνή διάσκεψη, την κάνουμε θέμα και έτσι τη βρήκαμε μπροστά μας». 

Εμείς, συμπλήρωσε, «όταν πριν ένα χρόνο και δύο χρόνια λέγαμε ότι δεν θα έπρεπε να δεχόμαστε καν συζήτηση περί διεθνούς διάσκεψης, κάποιοι άλλοι έλεγαν διάφορα άλλα πράγματα». Εξ ου, ανέφερε, «και είναι σήμερα εις το τραπέζι σαν πιθανότητα να υπάρξει πρόταση για διεθνή διάσκεψη και αυτό είναι πολύ σημαντικό να το αντιληφθεί ο λαός».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"