ΟΜΗΡΟΥ: Η ΕΔΕΚ δεν δίνει σε κανέναν λευκή επιταγή

Ο Πρόεδρος Χριστόφιας μας άφηνε στο σκοτάδι για μήνες και τώρα ζητά βοήθεια

Ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου, δήλωσε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας «άφησε για μήνες» στο σκοτάδι την πολιτική ηγεσία του τόπου σε ό,τι αφορά την κατάσταση στις απευθείας συνομιλίες, και απάντησε στην έκκληση για στήριξη που απηύθυνε ο Πρόεδρος Χριστόφιας, ότι δεν πρόκειται να του δώσουν λευκή επιταγή.

Σε δηλώσεις μετά το μνημόσυνο του ήρωα Μάρκου Δράκου και ερωτηθείς εάν υπάρχει διέξοδος για την ε/κ πλευρά από το σημείο στο οποίο έχουν οδηγηθεί, οι εξελίξεις, ο κ. Ομήρου είπε πως τα ενδεχόμενα που βρίσκονται ενώπιον της ελληνοκυπριακής πλευράς ενόψει της συνάντησης με τον ΓΓ του ΟΗΕ θα εξετασθούν στο Εθνικό Συμβούλιο

Απαντώντας στη έκκληση για στήριξη, ενόψει της συνάντησης στη Νέα Υόρκη, ο κ. Ομήρου είπε ότι «όπως ξέρετε ο Πρόεδρος μας άφησε στο σκοτάδι εδώ και μήνες γύρω από τις εξελίξεις και βεβαίως εμείς δεν πρόκειται να δώσουμε λευκή επιταγή σε κανέναν, εάν συνεχίσουν να ακολουθούνται οι ίδιες πολιτικές που μας οδήγησαν στο σημερινό εκβιαστικό περιβάλλον του Greentree».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"