«Μεταλλάξεις», το όπλο του ΑΚΕΛ εναντίον Αναστασιάδη

Α. Κυπριανού: Η υποψηφιότητα Αναστασιάδη δεν μας εξέπληξε

Η υποψηφιότητα Αναστασιάδη δεν ήταν έκπληξη για μας, δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού, κάνοντας λόγο για μεταλλάξεις του ΔΗΣΥ με στόχο τη δημιουργία τέτοιων προϋποθέσεων που να επιτρέπουν στον κ. Αναστασιάδη να διεκδικήσει την προεδρία της Δημοκρατίας με αξιώσεις.

«Εδώ και ένα χρόνο, ίσως και περισσότερο, το ΑΚΕΛ είχε επισημάνει τις μεταλλάξεις του ΔΗΣΥ και έλεγε ότι αυτές οι μεταλλάξεις είχαν ως στόχο τη δημιουργία τέτοιων προϋποθέσεων που να επιτρέπουν στον κ. Αναστασιάδη να διεκδικήσει την προεδρία της Δημοκρατίας με αξιώσεις», ανέφερε ο κ. Κυπριανού.

Δήλωσε πως ο κ. Αναστασιάδης έχει κάθε δικαίωμα να είναι υποψήφιος. «Εκείνο το οποίο στηλιτεύαμε και τότε και θα στηλιτεύουμε και από τώρα μέχρι και τις εκλογές είναι οι μεταλλάξεις, οι αλλαγές στην πολιτική για χάρη των εντυπώσεων και της στήριξης στην οποία στοχεύει από πολιτικά κόμματα αλλά και από τους πολίτες χωριστά», ανέφερε.

Δεν μπορεί κάποιος να μεταμορφώνεται προεκλογικά, απλά και μόνο για να κερδίσει την εξουσία, είπε. 

Κληθείς να σχολιάσει δημοσίευμα της εφημερίδας «Αλήθεια», σύμφωνα με το οποίο σε κοινό έγγραφο των διαπραγματεύσεων Χριστόφια-Ταλάτ, αναφέρεται ότι «η ελληνοκυπριακή πλευρά συμφωνεί επί της αρχής, στην απόλαυση των τεσσάρων ελευθεριών από τους Τούρκους υπηκόους», ο κ. Κυπριανού είπε πως θα τοποθετηθούν επ’ αυτού αφού το διερευνήσουν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"