48χρονη έχασε τη ζωή της σε μηχάνημα αδυνατίσματος

Μιλούσε στο τηλέφωνο και έπαθε ηλεκτροπληξία

Γυναίκα 48 ετών, έχασε τη ζωή της την ώρα που βρισκόταν σε μηχάνημα αδυνατίσματος σε ινστιτούτο αισθητικής στο Δάλι. Πρόκειται για την Μαριάννα Κουμπαρή Θεμιστοκλέους από το Δάλι. 

Γύρω στις 19:30 του Σαββάτου, ενώ η γυναίκα βρισκόταν μόνη της στο ινστιτούτο αισθητικής της κουνιάδας της στο Δάλι και συνδεδεμένη με μηχάνημα αδυνατίσματος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τις αισθήσεις της.
 
Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, την ώρα του συμβάντος η γυναίκα μιλούσε στο τηλέφωνο με φιλικό της πρόσωπο, το οποίο ακολούθως κάλεσε ασθενοφόρο και ταυτόχρονα επικοινώνησε με την κόρη της για να πάει στο μέρος να δει τί συμβαίνει. 
Όταν έφθασε η κόρη της, την βρήκε αναίσθητη στο κρεβάτι του ινστιτούτου. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. 

Η  νεκροψία που διενεργήθηκε χθες από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος της 48χρονης οφείλεται σε ηλεκτροπληξία. 

Όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθεί εάν η συσκευή είχε κάποιο πρόβλημα ή εάν ήταν ελαττωματική. Θα διερευνηθεί επίσης το κατά πόσο έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι η 48χρονη εκείνη την ώρα έκανε χρήση του κινητού της τηλεφώνου.

Ερωτηθείς για τις ποινικές ευθύνες που τυχόν να υπάρχουν, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι είναι πρόωρο να πει κανείς αν υπάρχουν και πρόσθεσε ότι, όταν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις, εκεί θα αποφασιστεί εάν υπάρχει οποιαδήποτε μαρτυρία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"