Ξένοι επενδυτές: Δώστε κίνητρα 19/01/2012


Υπομνήματα σε υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών θα αποσταλούν από οργανωμένα σύνολα ώστε να διευκολυνθούν ξένοι επενδυτές να αποκτήσουν κυπριακά διαβατήρια και καθεστώς μόνιμης κατοίκησης.
Με πρωτοβουλία του Γραφείου “Αντώνης Λοίζου & Συνεργάτες” έγινε στις 10 Ιανουαρίου 2012 συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΚΕΒΕ κ. Φειδία Πηλείδη, για συζήτηση του θέματος “Διαβατήρια σε ξένους επενδυτές και Μόνιμη κατοίκηση σε ξένους με αγορά στέγης”. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο διευθυντής κ. Σωτήρης Σωτηρίου και εκπρόσωποι της CIPA, ο κ. Λάκης Τοφαρίδης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Ακινήτων και άλλοι αξιωματούχοι, ενώ το Υπουργείο Εσωτερικών προσκλήθηκε αλλά δεν παρευρέθηκε.
 Διαπιστώθηκε ότι το πιο πάνω μέτρο είναι μεν θετικό για ενθάρρυνση των επενδύσεων, η εφαρμογή του όμως με τα σημερινά δεδομένα το καθιστούν ανεφάρμοστο. Συμφωνήθηκε όπως οι παρευρισκόμενοι υποβάλουν υπομνήματα στο ΚΕΒΕ, το οποίο θα αναλάβει να τα προωθήσει τόσο στο Υπουργείο Εσωτερικών, όσο και στο Υπουργείο Οικονομικών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"