Σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο ο γυναικολόγος

Με 210 κατηγορίες που επισύρουν ποινές μέχρι και διά βίου φυλάκιση

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου που θα συνεδριάσει στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας στις 8 Δεκεμβρίου παραπέμφθηκε, ο 56χρονος γυναικολόγος, εναντίον του οποίου απαγγέλθηκαν συνολικά 210 κατηγορίες. 

Ο 56χρονος οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες οι οποίες επισύρουν ποινές μέχρι και διά βίου φυλάκισης. Οι συνολικά 210 κατηγορίες αφορούν σε βιασμούς, σε περιαγωγή σε κατάσταση νάρκωσης με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικων και ενήλικων γυναικών και άσεμνη επίθεση. 

Στο κατηγορητήριο περιλαμβάνονται 81 μάρτυρες κατηγορίας, ανάμεσα τους και οι 43 γυναίκες - φερόμενα θύματα του 56χρονου, ηλικίας από 17 μέχρι 50 χρόνων. 

Τα αδικήματα της υπόθεσης διαπράχθηκαν από τον Ιούλιο του 2009 μέχρι τον Οκτώβριο του 2011. Ανάμεσα στα τεκμήρια που θα κατατεθούν ενώπιον του Δικαστηρίου είναι και 500 φωτογραφίες από τις περίπου 2000 που εντοπίστηκαν, στις οποίες απεικονίζονται τα όσα φέρονται να υπέστησαν οι 43 γυναίκες. 

Ο κατηγορούμενος απάντησε ότι κατανοεί όλες τις κατηγορίες και θα απαντήσει εάν παραδέχεται ή όχι όταν θα βρεθεί στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου.

Ο 56χρονος ο οποίος παρουσιάστηκε με νέο δικηγόρο, τον Ευστάθιο Ευσταθίου, θα παραμείνει υπό κράτηση και οδηγήθηκε στις Κεντρικές Φυλακές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"