Γιωρκάτζης: Η Λευκωσία θέλει Δήμαρχο με επαγγελματισμό

«Και όχι κομματικό έμμισθο» – Απάντηση στις κατηγορίες του ΑΚΕΛ

Στις επικρίσεις του ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού στην υποψηφιότητα του για τη δημαρχία Λευκωσίας απάντησε με γραπτή δήλωσή του ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης παρατηρώντας ότι «για τον Δήμαρχο της Λευκωσίας δεν μπορεί να θεωρείται προσόν η έμμισθη σχέση με κομματικούς μηχανισμούς».

  ''Ο Αντρος Κυπριανού επέλεξε να επιτεθεί σε μένα, θεωρώντας ότι έτσι βοηθά την υποψήφια του ΑΚΕΛ. Στην κομματική και μικροπολιτική προπαγάνδα πράγματι δεν έχω εμπειρία, εξάλλου δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός'', αναφέρει στη  γραπτή δήλωση του ο κωνσταντίνος  Γιωρκάτζης. 

Προσθέτει ότι στην επιλογή Δημάρχου για μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα όπως η Λευκωσία, ''δεν μπορεί να θεωρείται προσόν η έμμισθη σχέση και η απασχόληση σε κομματικούς μηχανισμούς ή κομματικές επιχειρήσεις αλλά η εμπειρία διοίκησης που απαιτείται για ένα μεγάλο οργανισμό, με πάνω από 500 εργαζόμενους και με προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 500 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και αυτή την εμπειρία, την έχω''.

Ο κ. Γιωρκάτζης αναφέρει ότι δεν τον ενοχλεί το γεγονός ότι ο Αντρος Κυπριανού επιλέγει να μην αντιλαμβάνεται αυτό το γεγονός, γιατί ''απευθύνομαι στους συμπολίτες μου, που είμαι βέβαιος ότι το αντιλαμβάνονται, με μια συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη πρόταση για μια περήφανη Λευκωσία''.

''Δεν θέλουμε επαγγελματία πολιτικό αλλά θέλουμε Δήμαρχο με επαγγελματισμό'', καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκωσίας.




πηγή: http://www.iefimerida.com.cy/efimerida/page.php?pageID=13&instance_ID=23&newsid=8778

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"