Οι Αγανακτισμένοι απαντούν στον εκπρόσωπο του ΑΚΕΛ

«Ουρλιάζει ο λύκος για να φοβηθούν τα πρόβατα».

Η απελπισία των κυβερνώντων έχει μετατραπεί σε ασυδοσία και κινήσεις προβοκάτσιας στην προσπάθειά τους αποπροσανατολισμού του Κυπριακού λαού.

Η Ομάδα Εθελοντών Αγανακτισμένων - Αφυπνισμένων Πολιτών δηλώνει απερίφραστα και διαψεύδει κατηγορηματικά τις ψευδολογίες των κυβερνώντων της μειοψηφίας δια στόματος του κ. Λουκαΐδη. Διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι σε οποιαδήποτε στιγμή προ της 3ηςΟκτωβρίου ήρθε εις γνώση μας οτιδήποτε είχε σχέση με το πόρισμα του κ.Πολυβίου ως επίσης δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι είχαμε οποιαδήποτε συνάντηση ή επαφή με τον κ. Πολυβίου την εβδομάδα προ της έκδοσης του πορίσματος.

Αντίθετα θα έπρεπε να μας εξηγήσει ο κ. Λουκαΐδης πως γνώριζε ο κ. Άντρος Κυπριανού ενάμιση μήνα προ της έκδοσης του πορίσματος καλώντας το λαό να κάνει υπομονή, ότι το πόρισμα θα μας εκπλήξει και θα αναγκαστούμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον Πρόεδρο; Μήπως είχαν διαρρεύσει πληροφορίες προς τους κυβερνώντες μετά από πιέσεις τους προς την μονομελή επιτροπή οι οποίες τελικά τους διέψευσαν οικτρά;

Ταυτόχρονα, στηρίζουμε το πόρισμα του κ. Πολυβίου την εντιμότητα του οποίου είχε πολυδιαφημίσει ο ίδιος ο Πρόεδρος που τον επέλεξε και απαιτούμε το αυτονόητο: ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΕΣΜΕΎΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ αν πράγματι θέλει έστω και την δωδεκάτη να επιδείξει δείγμα πατριωτισμού. Εάν τώρα ο Πρόεδρος παραδέχεται ότι έκανε, για μιά ακόμη φορά, λάθος επιλογή, αυτό από μόνο του επιβεβαιώνει την ανικανότητά του, μεταξύ άλλων, να επιλέγει τους ικανούς συνεργάτες και ως εκ τούτου επιβεβαιώνει και το πόρισμα.

Τέλος, τονίζουμε την έντονη αντίθεσή μας στη προσπάθεια των κυβερνώντων της μειοψηφίας να ταυτίσουν το κίνημα της Καλοκαιρινής Βελούδινης Εξέγερσης με τις τακτικές προβοκάτσιας που οι ίδιοι τόσο ύπουλα και υποχθόνια χρησιμοποιούν κατά το δοκούν, μέσα στην αδυναμία τους να λειτουργήσουν και να σεβαστούν τους ηθικούς και άλλους κανόνες της Δημοκρατίας.

Παραφράζοντας το «Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης» , εμείς θα λέγαμε ότι «Ουρλιάζει ο λύκος για να φοβηθούν τα πρόβατα!»
Θα πρέπει πια όμως να αντιληφθούν ότι από τις 11 Ιουλίου ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΥΚΟ.

ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ – ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ:
Μακαρία Αντρη Στυλιανού, Μαίρη Παραΐκα, Άγις Παναρέτου, Κώστας Τσαγγαρίδης, Στέλιος Αθανασιάδης, Χάρης Στασής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"