Λεμεσός, η νέα ενεργειακή πρωτεύουσα της Ευρώπης


Ντόπιες και ξένες εταιρείες συνωστίζονται να βρουν χώρους για τα γραφεία τους
Η πρόβλεψη για ύπαρξη φυσικού αερίου και πιθανόν πετρελαίου στις νότιες ακτές της Κύπρου έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα κυρίως για την πόλη της Λεμεσού η οποία άρχισε από τώρα να αποκαλείται ως η Ενεργειακή Πρωτεύουσα  της Ευρώπης.

Όπως φαίνεται η ενέργεια θα αποτελέσει τον σημαντικότερο τομέα της οικονομίας του νησιού μας, γεγονός που θα επιταχύνει την δημιουργία  ενεργειακού κέντρου το οποίο θα ανεγερθεί στην περιοχή που γειτνιάζει με την Λεμεσό και η οποία θεωρείται η πιο κατάλληλη για την ανέγερση των εγκαταστάσεων.

Το γεγονός αυτό όπως επίσης το σχέδιο για υποβολή ενός δεύτερου γύρου αδειοδότησης, έχουν αυξήσει το ενδιαφέρον πολλών ντόπιων αλλά κυρίως ξένων εταιρειών στο να  ψάξουν  για να εντοπίσουν διαθέσιμους χώρους για την δημιουργία των γραφείων τους καθώς επίσης κατοικιών όπου θα στεγαστούν τα μέλη των εταιρειών τους. Παράλληλα η αυξημένη  ζήτηση τον τελευταίο καιρό έχει ενθαρρύνει τις αναπτυξιακές εταιρείες στο να προχωρήσουν στην άμεση εκτέλεση  των σχεδίων τους για δημιουργία τέτοιων χώρων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"