Δούρειους Ίππους επιμένει να βλέπει ο Εγκεμέν Μπαγίς

Και μιλά για μη τήρηση των ευρωπαϊκών υποσχέσεων
Άγκυρα: Η ε/κ πλευρά αποτελεί πλέον το Δούρειο Ιππο του Ισραήλ, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός αρμόδιος για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις, Εγκεμέν Μπαγίς, ο οποίος συμμετείχε σε τηλεοπτικό πρόγραμμα του τουρκικού σταθμού Kanal 7.

Σύμφωνα με την τ/κ εφημερίδα Βατάν, ο κ. Μπαγίς ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι ενώ η ΕΕ δεν τήρησε τις υποσχέσεις της προς την Τουρκία και τους Τ/κ, αναμένει από την Αγκυρα ν’ ανοίξει τα λιμάνια και αεροδρόμια της στους Ε/κ. Αυτό θα είναι δυνατό να συμβεί μόνο όταν η ΕΕ τηρήσει τις υποσχέσεις της, πρόσθεσε. «Αρχισαν να σκάβουν τρύπες στο βυθό της Μεσογείου μόνο και μόνο για προβοκάτσια, λες και οι φυσικοί πόροι γύρω από το νησί είναι γκαζόζα ή λες και θα έφευγε το αέριο. Προβαίνουν στις ενέργειες αυτές με το Ισραήλ, το οποίο εκτός από αυτό με την Τουρκία έχει και άλλα προβλήματα. Η ε/κ πλευρά αποτελεί πλέον το Δούρειο Ίππο του Ισραήλ».

Σ’ ότι αφορά την έκθεση προόδου της ΕΕ για την Τουρκία, ο κ. Μπαγίς είπε ότι κάποιες επικρίσεις που διατυπώθηκαν είναι ορθές, ενώ κάποιες άλλες λανθασμένες, προσθέτοντας ότι η έκθεση δεν αποτελεί ούτε το Κοράνι, ούτε το ιερό ευαγγέλιο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"