Η αντιπολίτευση απαιτεί παραίτηση Χριστόφια



Υπάρχει θέμα τεκμηρίωσης
«Το ύφος του κύριου Πολυβίου θύμιζε πολιτικό διάγγελμα», ανέφερε στον 107.6 ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαίδης και πρόσθεσε ότι «αυτή την ώρα, τίθεται και θέμα τεκμηρίωσης των ισχυρισμών που αναφέρονται στο πόρισμα». Διερωτήθηκε επίσης, «από πού πηγάζει η βεβαιότητα του κύριου Πολυβίου ότι ο Πρόεδρος Χριστόφιας γνώριζε για την επικινδυνότητα του φορτίου». 

Μονόδρομος η παραίτηση
«Η οδός για την παραίτηση του προέδρου της Δημοκρατίας είναι μονόδρομος» δήλωσε στον 107.6 ο βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου Γιώργος Γεωργίου. Πρόσθεσε επίσης ότι τα συμπεράσματα του κύριου Πολυβίου για τις ευθύνες που βαραίνουν τον Πρόεδρο Χριστόφια για την τραγωδία στο Μαρή, είναι ξεκάθαρες.


Χωρίς ερμηνείες
Την παραίτηση του Πρόεδρου της Δημοκρατίας ζήτησε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ Φύτος Κωνσταντίνου. Μιλώντας στον 107.6, ο κύριος Κωνσταντίνου ανέφερε ότι το πόρισμα της επιτροπής έρευνας για την τραγωδία στο Μαρί είναι ξεκάθαρο και δεν επιδέχεται ερμηνείες.

Και ποινικές ευθύνες
Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας βαραίνουν και ποινικές ευθύνες, δήλωσε στον 107,6 ο βουλευτής της ΕΔΕΚ Γιώργος Βαρνάβα. Πρόσθεσε επίσης, ότι μετά τα συμπεράσματα της ερευνητικής επιτροπής για την τραγωδία στο Μαρί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει να υποβάλει την παραίτηση του.

Οι Ασκοί του Αιόλου
«Το πόρισμα του κύριου Πολυβίου θα ανοίξει τους Ασκούς του Αιόλου», δήλωσε στον 107.6 ο εκπρόσωπος τύπου του ΕΥΡΩΚΟ Μίχαλης Γιωργάλλας και πρόσθεσε ότι την ευθύνη για την τραγωδία στο Μαρή φέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. 


ΠηγήΡάδιο 107,6
03/10/2011 - 16:50

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"