Πρόταση διαμονής!!!


Προτείνουμε το "Σπίτι της Αναστούς" στον Καλοπαναγιώτη

Στον Καλαπαναγιώτη, υπάρχει ένα όμορφο – παραδοσιακό σπίτι 95 τετραγωνικών με 2 υπνοδωμάτια που σε ταξιδεύουν στο παρελθόν αλλά ταυτόχρονα και του σύγχρονου design. Επίσης έχει 2 μπάνια (οπού σίγουρα η φιλόξενη οικοδέσποινα σας θα φροντίσει να υπάρχουν τακαλλυντικά του μπάνιου), υποδαπέδια   θέρμανση, A/C, φούρνος μικροκυμάτων, μεγάλος φούρνος, κεραμική εστία, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και επίσης το γραφικό καφενείο του χωριού θα σας φτίαξει ένα υπέροχο πρόγευμα με τις γεύσης αλλά και τη ζεστασία του χωριού.
To "Σπίτι της Αναστούς" είναι στο σχέδιο αγροτουρισμού. Είναι το παλίο σπίτι τις γιαγίας με την διατηρημένη αρχιτεκτονική , χτισμένο με πέτρα για να έχει ζεστασία το χειμώνα και δροσία το καλοκαίρι.
Σκοπός είναι να σας προσφέρουμε ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σας μακριά από τους δυνατούς θορύβους, τις εντάσεις και το άγχος της πόλης. 

Ελπίζουμε επίσης ότι η διαμονή σας στο "Σπίτι της Αναστούς" θα σας φέρει κοντά στη Κυπριακή παράδοση και θα σας θυμίσει παλιές όμορφες εποχές προσφέροντας ταυτόχρονα όλες τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής.Πρόκειται για μια απόδραση, απαράμιλλη σε ομορφιά που προσφέρει η φύση, γεμάτη διακοπές.
 Είτε πρόκειται για καλοκαίρι ή το χειμώνα, η άγρια​​ομορφιά της φύσης θα σας μαγέψει. Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης θαυμάζοντας τη φύση και την παραδοσιακή άνεση!!!
Για Πληροφορίες
Μαρία Λάμπρου
Τηλ. 99823009

















Αυτά που πρέπει να επισκεφθείτε κατα την διάρκεια της διαμονής σας:





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"