Δεν βρέθηκε οτιδήποτε στο Μαρί (ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΟΣΤΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ)


Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της αστυνομίας στην περιοχή της έκρηξης στη Ναυτική Βάση Ευάγγελος Φλωράκης για συλλογή τεκμηρίων, χωρίς όμως να έχει βρεθεί οτιδήποτε, σύμφωνα με πληροφορίες.
Σχεδόν τρεις μήνες (για την ακρίβεια 87 μέρες) μετά τη φοβερή τραγωδία της 11ης Ιουλίου στη Ναυτική Βάση Ευάγγελος Φλωράκης, η αστυνομία πραγματοποίησε σήμερα πρωί πρωί άλλη μία επιχείρηση.

Στην περιοχή της έκρηξης βρέθηκαν πέραν των 50 αστυνομικών, οι οποίοι υπό την καθοδήγηση αξιωματικών του ΤΑΕ Αρχηγείου προσπάθησαν να περισυλλέξουν οτιδήποτε έχει σχέση με τις σορούς των 13 θυμάτων της τραγωδίας.

Στην ουσία οι αστυνομικοί «κτένισαν» με τη βοήθεια εργαλείων όλη την περιοχή εντός και πέριξ του κρατήρα σε μια ακτίνα 600-700 μέτρων με την ελπίδα να εντοπίσουν και να συλλέξουν ό,τι απέμεινε.
Όπως ανέφερε στον «Π» καλά ενημερωμένη αστυνομική πηγή, η σημερινή επιχείρηση έγινε κατά κύριο λόγο προς ικανοποίηση -όσο μακάβριο και εάν ακούγεται- του αισθήματος των συγγενών των 13 θυμάτων, ότι δεν παραμένει οτιδήποτε εκτεθειμένο στο ύπαιθρο.
Όπως πληροφορούμαστε, πρόσφατα έχει ανευρεθεί ένα κομμάτι από οστό. Έγινε ταυτοποίηση με τη μέθοδο DNA και διαπιστώθηκε ότι ανήκε σε ένα από τα θύματα.
Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός, ο πατέρας του θύματος ζήτησε από την αστυνομία να ερευνήσει εκ νέου την περιοχή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"