4 Οκτωβρίου: Πράξη αγάπης για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων



Τα Pedigree® και Whiskas®, όπως κάθε χρόνο, γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων στις 4 Οκτωβρίου με την ετήσια εκστρατεία συλλογής τροφών για σκύλους και γάτους, όπως και χρημάτων για τα καταφύγια ζώων της Κύπρου.
Τα καταφύγια ζώων δουλεύουν ακατάπαυστα όλο το χρόνο, φροντίζοντας αδέσποτα και παραμελημένα γατάκια και σκυλάκια. Τα Pedigree® και Whiskas® στηρίζουν ενεργά την προσπάθεια αυτή, δωρίζοντας 10 σεντ από κάθε αγορά των προϊόντων τους σε αναγνωρισμένα καταφύγια ζώων της Κύπρου.
Η σχετική επικοινωνία έχει ήδη αναρτηθεί στις περισσότερες υπεραγορές στην Κύπρο, υπενθυμίζοντας στους φιλόζωους –και όχι μόνο- ότι η ξεχωριστή αυτή μέρα πλησιάζει. Στις εισόδους των υπεραγορών  έχουν επίσης τοποθετηθεί ειδικοί κάδοι για τη δωρεά συσκευασιών Pedigree® και Whiskas® για όσους επιθυμούν να χαρίσουν λίγη παραπάνω φροντίδα στα άστεγα και παραμελημένα ζώα του τόπου μας.
Η ενέργεια αυτή των Pedigree® και Whiskas®, που πλέον έχει γίνει θεσμός, αποδεικνύει ότι για τις κορυφαίες αυτές μάρκες η αγάπη για τα ζώα δεν μένει μόνο στα λόγια, αλλά γίνεται πράξη. Και είναι μια προσπάθεια που θα ήταν καλό να στηρίξουμε όλοι μας. Γιατί η αγάπη προς τα ζώα είναι μια κορυφαία πράξη ανθρωπιάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"