Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 27, 2012

Tα ζώδια στις 27/6

Εικόνα

Χριστόφιας-Σιαρλή: Αλληλοκαρφώματα

Εικόνα
Στους λίγους μήνες παρουσίας του στο υπουργείο Οικονομικών, ήταν αρκετές οι φορές που ο Βάσος Σιαρλή έμεινε εκτεθειμένος από τον πρόεδρο Χριστόφια.

Ο εταιρικός στη ζυγαριά

Εικόνα
Η μεγάλη ανησυχία όλων μετά την αίτηση για προσφυγή της Κύπρου στο Μηχανισμό είναι η επιβολή της αλλαγής του εταιρικού φόρου ως μέτρο αύξησης των κρατικών εσόδων.

Σιαρλή: Έτοιμες οι τράπεζες ως τις 30 Ιουνίου

Εικόνα
Ξεκάθαρη ήταν η απάντηση του υπουργού Οικονομικών, Βάσου Σιαρλή, σχετικά με το πως γίνεται η διαχείριση για το ζήτημα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών. Ο ΥΠΟΙΚ τόνισε: "Συζητούμε κάθε λεπτομέρεια με την αρμόδια αρχή για τραπεζικά ζητήματα που είναι η European Banking Authority (EBA) για όλα όσα αφορούν στις τράπεζες και τον αγώνα κεφαλαιακής ενίσχυσης που διεξάγουν. Ικανοποιούνται οι απαιτήσεις της ΕΒΑ μέχρι το deadline που έχει τεθεί και είναι η 30η Ιουνίου".

Φρούδες οι ελπίδες της Κυβέρνησης για μη επαχθείς όρους

Εικόνα
Θα είναι όπως της Ελλάδας, της Ιρλανδίας και της Ισπανίας, δηλώνει ο Γιούγκερ. – «Οι κινδυνολόγοι απεδείχθησαν προφήτες…».- Δυόμιση ώρες κράτησε η σύσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους Αρχηγούς των κομμάτων, η οποία συγκλήθηκε χθες το απόγευμα στο Προεδρικό, με θέμα την πορεία της οικονομίας, μία ημέρα μετά την προσφυγή της Κυβέρνησης στο Μηχανισμό Στήριξης.

Άξονας Μόσχας-Τελ Αβίβ κατά Τουρκίας και Ισλαμιστών

Εικόνα
Επιδίωξη της έκτακτης επίσκεψης του Βλαντμίρ Πούτιν στο Ισραήλ.- Πούτιν: «Καμιά υποχρέωση δεν έχω στον Άσσαντ».

Μάχη Αναστασιάδη στο Βερολίνο για να είναι ήπια τα μέτρα

Εικόνα
Συναντήθηκε με Σόϊμπλε και Βεστερβέλλε.-  Ο Πρόεδρός του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης, με γραπτή δήλωσή του, αναφέρει ότι στο Βερολίνο όπου βρίσκεται δίνει τη μάχη ώστε να πείσει ότι η Κυπριακή Δημοκρατία είναι αξιόπιστη και για να επιβληθούν όσο το δυνατόν πιο ήπιοι όροι και μέτρα, ώστε να μην πληγεί ο κοινωνικός ιστός και να παραμείνουν ζωντανές οι προοπτικές ανάπτυξης.